Co to? Co to? No přeci bulguroto :-) Bulgury jsme vylepšili zeleninou a troškou našeho skvělého koření, abychom Vám usnadnili práci a ušetřili čas při přípravě jídla. V balení máté 3 poctivé porce a za 20 minut máte hotovo. Připravené bulgury balíme do papírových ZIP sáčků které jsou praktické a znovu uzavíratelné. Bulgury si tak zachovají chuť i vůni.
Jsou výborná jako samostatná jídla, přílohy, krásně se kombinují se zeleninou, houbami nebo sýrem. Pro masožravce jsou pak skvělou přílohou k různě upraveným masům, ať už to bude hovězí nebo kuřecí, vždy bude chutnat skvěle. Naše bulgury jsou přímo stvořené jako přílohy ke grilovaným pokrmům.
Produkty v řadě
- bulguroto na francouzský způsob
- přípravu zvládne i nekuchař 😊, stačí zalít vodou, poté 3 minuty povařit a nechat pod pokličkou v klidu dojít tak 20 minutek a můžete servírovat
- je už ideálně vychucený, proto už nemusíte vůbec nic přidávat
- nebo je připraven pro další použití, máme pro Vás plno skvělých a rychlých receptů
- je přímo dělaný pro všechny milovníky bulguru a restované cibulky
- je stejně šmrncovní a inspirativní jako Francouzky, a přitom tak minimalistický
- skvěle si rozumí s drůbežím masem, králíkem nebo krkovicí
- úžasně oživí vegetariánskou kuchyni, kde jej kombinujeme s různými druhy zeleniny nebo houbami
POUŽITÍ: samostatné jídlo, příloha, rizota, houbový kuba, bulgurota
PŘÍPRAVA: požadované množství zalijeme 1,5násobkem vody a přivedeme k varu, poté vaříme 3 minuty za občasného promíchání a následně odstavíme a pod pokličkou necháme 20-25 minut dojít na teplé plotýnce, aby nám voda zcela vsákla
BALENÍ: 240 g, 3 porce
- toto bulguroto je inspirované slunnou Itálií
- bulgur ve spojení s rajčaty, zeleninou a sýrem je excelentním bulgurotem
- vyniká chutí rajčat a zeleniny a je přímo vytvořen pro kombinace se zeleninou a sýrem
- trefou do černého je pak přílohou pro drůbeží, rybí nebo grilovaná masa
- vegetariáni ocení výraznější chuť, která doplní zeleninu nebo méně výrazné a čerstvé sýry
POUŽITÍ: samostatné jídlo, bulgurota, rizota, příloha
PŘÍPRAVA: požadované množství zalijeme 1,5násobkem vody a přivedeme k varu, poté vaříme 3 minuty za občasného promíchání a následně odstavíme a pod pokličkou necháme 20-25 minut dojít na teplé plotýnce, aby nám voda zcela vsákla
BALENÍ: 240 g, 3 porce
- už staří námořníci věděli, že bez zeleniny to nepůjde
- spojení bulguru, kořenové zeleniny a ochucené troškou majoránky bude chutnat všem milovníkům tradičních a vyvážených chutí
- zeleniny není nikdy dost, tak jí přidejte k bulgurotu a jako mávnutím je hotové výtečné bulguroto
- nechá se jako příloha k červeným masům, grilovaným steakům, výraznějším a grilovaným sýrům, ale také jako součást salátů
POUŽITÍ: samostatné jídlo, bulgurota, rizota, příloha, saláty
PŘÍPRAVA: požadované množství zalijeme 1,5násobkem vody a přivedeme k varu, poté vaříme 3 minuty za občasného promíchání a následně odstavíme a pod pokličkou necháme 20-25 minut dojít na teplé plotýnce, aby nám voda zcela vsákla
BALENÍ: 240 g, 3 porce