Pečlivě jsme pro Vás vybrali to nejkvalitnější a nejlepší koření. Jedná se o čisté a poctivé koření, které je s láskou vyrobeno v České republice. Koření balíme v papírových ZIP sáčcích které jsou praktické a znovu uzavíratelné. Koření si tak zachovají chuť i vůni.


Produkty v řadě

  • to se nám to pěkně zamíchalo
  • bílý, černý, zelený a bílý, zabralo nám to chvíli
  • namíchali jsme samozřejmě jen ten nejkvalitnější pepř, na to jsme machři
  • čím kvalitnější pepř, tím těžší je a u pepře 600 g na litr je zaručeno, že má zdravé jádro, které je hlavním nositelem chuti
  • právě tento nejkvalitnější pepř pro Vás máme

 

POUŽITÍ: steaky ze všech druhů mas, teplá i studená kuchyně, omáčky, stolní mlýnky, dekorace

SLOŽENÍ: černý pepř, pepř bílý, pepř zelený, pepř růžový

BALENÍ: 120 g

  • kvalitní paprika bez kompromisů
  • my papriku milujeme, a proto přinášíme tu nejkvalitnější, dovážíme ji ze slunného Španělska a má deklarovanou kvalitu 160 ASTA
  • ó tak papriku zná snad každý, ale jak poznat tu kvalitní 😊?
  • kvalitu udává označení ASTA, které je dáno vyhláškou a ASTA je označení v celém kořenářském světě
  • jednoduché pravidlo zní, čím vyšší číslo ASTA je, tím kvalitnější je paprika a čím kvalitnější paprika, tím méně ji potřebujete
  • stupnice se počítá od 30 ti do 160-180 ASTA
  • guláše, směsi z jednoho hrnce, omáčky a další lahůdky s paprikou si ji zamilují na první dobrou
  • překvapí lahodnou a vyváženou chutí a nádhernou a sytou červenou barvou
  • od teď už nechcete žádnou jinou
  • tuhle papriku si prostě zamilujete na první dobrou

 

POUŽITÍ: guláše, omáčky, masa, luštěniny, zelenina, pečeně, ryby, polévky, tvaroh, vajíčková jídla, pečené brambory, rizota, sýry, teplá i studená kuchyně

SLOŽENÍ: paprika lahůdková 160 ASTA

BALENÍ: 140 g

ZEMĚ PŮVODU: Španělsko

  • a tak to dopadne, když se nudíte a udíte
  • vznikne něco nevšedního, úžasného a božského
  • kvalitní papriku jsme pěkně a pomalu vyudili na bukovém dřevě, pěkně namleli a zabalili, ať si tu lahůdku skvěle užijete
  • špetka nebo i více do jídel, kde přidáváme lahůdkovou papriku a pokrmy dostanou ten pravý šmrnc
  • skvěle se hodí do všech pokrmů s paprikou, výborná je s bílým masem spolu se smetanovým základem, do studené kuchyně se narodila, je skvělým parťákem sýrů, pomazánek a vajíček
  • zvýrazní chuť omáček, šťáv nebo luštěninových jídel
  • překvapující jemná chuť, která je nezaměnitelná

 

POUŽITÍ: guláše, bílá masa, červená masa, mletá masa, ryby, pizza, ratatouille, rýže, těstoviny, omáčky, luštěniny, studená kuchyně

SLOŽENÍ: paprika lahůdková 160 ASTA

BALENÍ: 140 g

ZEMĚ PŮVODU: Španělsko

  • originál je jen jeden, a to přímo z Himalájí, kde se těží tradičním způsobem ručně
  • hrubozrnná a taaak přirozená, nejčistší a nejkvalitnější sůl na světě
  • obsahuje 84 přírodních složek a minerálů
  • krásnou typicky růžovou barvu má díky malého množství oxidu železa
  • neobsahuje žádné chemikálie a aditiva
  • chutí uspokojí pravé gurmány

 

POUŽITÍ: tradiční příprava pokrmů, finální dochucení, studená i teplá kuchyně

BALENÍ: 260 g

ZĚMĚ PŮVODU: Pákistán

  • superfood ze zelené pšenice
  • pšenice se ještě nezralá sklidí ve fázi ještě zeleného zrna, které je měkké a mléčné
  • tato zrna plná kvalitních bílkovin a vlákniny se usuší na sluníčku, opraží na ohni a rozdrtí
  • kouřovo-oříšková chuť je pro něj typická jako středomoří odkud pochází
  • skvostný je jako samostatná příloha, kombinovat se nechá s rýží nebo bulgurem, kde vynikne jeho kouřová chuť, oživí i rizota, polévky a nechá se dát i jako obilná součást letního salátu, rozumí si se zeleninou a v Tunisku hraje prim v tradiční rajčatové polévce
  • veganům a všem milovníkům zeleniny, krásně zvýrazní její přirozenou chuť
  • a na snídani ho můžeme uvařený vrstvit s jogurtem a ovocem
  • za 20 minut je uvařený a může se podávat

 

POUŽITÍ: příloha, rizoto, polévky, zapékaná jídla, saláty, pilafy, snídaňová obilnina

BALENÍ: 350 g


Objednejte si