fbpx

MLSNÝ KUSKUS S ŘECKÝM JOGURTEM

MLSNÁ KUSKUSOVÁ ZRMZLINA
18 června, 2019

Kuskus zalijeme 60 ml vroucí vody a necháme přikryté nabobtnat. Studený kuskus vrstvíme do skleničky střídavě s jogurtem. Poslední vrstvu tvoří jogurt. Rozpustíme si čokoládu spolu s mlékem a vlijeme na poslední vrstvu. Vychladíme a podáváme jako svačinku nebo dezert.

Příprava zabere 3 minuty a máme skvěle vyváženou svačinku nebo dezert.

Nutriční údaje: 1193kJ, bílkoviny 19g, sacharidy 38g, tuky 6g, vláknina 4g, 14% RHP

*referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400kJ/2000kcal)

TIP
Přidáním sezónního ovoce zvýšíme množství vlákniny a vitamínů.

CHYTRÁ SVAČINKA DO PRÁCE
připravíte si dopředu a vezmete s sebou do práce jako ideální svačinku