fbpx

MLSNÁ KUSKUSOVÁ ZRMZLINA

MLSNÝ SALÁT S BERRIES
18 června, 2019
MLSNÝ KUSKUS S ŘECKÝM JOGURTEM
18 června, 2019

Kuskus zalijeme 30 ml vroucí vody a necháme přikryté nabobtnat. Vychladlý kuskus smícháme se zakysanou smetanou a necháme vychladit v lednici. Nakrájíme jahody a z vychlazeného kuskusu tvoříme kopečky nebo nočky pomocí lžičky. Ihned servírujeme. Skvělý dezert připravíme během chvilky.

Kdo má rád sladké, osladí si dle chuti při smíchání surovin.

Nutriční údaje: 1015kJ, bílkoviny 6g, sacharidy 24g, tuky 13g, vláknina 3g, 12% RHP

*referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400kJ/2000kcal)